Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bemutatkozás jó

342 views

Published on

 • ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ I love this site. It always finds me the best tutors in accordance with my needs. I have been using it since last year. The prices are not expensive compared to other sites. I am glad I discored this site:)
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Bemutatkozás jó

 1. 1. BEMUTATKOZÁS Ádám Bianka Fanni NZWZ5D PÜ II. évf.
 2. 2. SZÁMOMRA AZ ELSŐK Családom
 3. 3.  Barátaim Imádatom tárgyai!
 4. 4. ÉN MAGAM néha kicsit felelőtlen kedves segítőkész nem harsány de azért lazulni tudó sok mindent kipróbálni:• nyelvek• sport szeretek utazni, túrázni
 5. 5. NEM CSAK JÓ DE ROSSZ IS néha kicsit felelőtlen utolsó pillanatra hagyni a dolgokat határidőnaplót nem szeretem Makacs mint az öszvér
 6. 6. HOGYAN KERÜLTEM A SZENT ISTVÁNEGYETEMRE?
 7. 7. ÁLMOK, VÁGYAK, TERVEK diploma utazás munka
 8. 8. JÖVŐ S hogy mi lesz az egyetem után? Az jó kérdés. Ezzel a kérdéssel még komolyabban nem foglalkoztam. Persze terveim vannak, de még semmi konkrét. Egyenlőre, az egyetem elvégzésére koncentrálok, s utána jöhet a többi. Meg addig van két teljes nyaram meg egy tanévem eldönteni. Azért annyit elmondhatok, hogy ezt nem fogom a véletlenre bízni.
 9. 9. KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÉT!

×