Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

La bios 1 maquinari programari-entorn_ mario de la iglesia

169 views

Published on

jfcsdkljfnmfnmklnejklnsejljsljkdeghjerhfgñladefñasñklsdjnflnjsdklfnjklnsd

Published in: Internet
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

La bios 1 maquinari programari-entorn_ mario de la iglesia

  1. 1. 1- Explicar què és la BIOS (i explicació dels menús de la Bios) 2- Explicar la diferència entre Memòria ROM, RAM, Caché 3- Foto del maquinari del vostre netbook 4- Sistemes Operatius Aspectes comú: text i imatge i mínim dos enllaços de cada informació: una de web i altra de vídeo. 0- Canvi de nom 1-Maquinari _Programari_Entorn_Nom_Cognom
  2. 2. La Bios La BIOS va informant del que fa a través de línies de text que surten (molt ràpid) en la pantalla. A aquestes informacions s ’anomenen POST, per Power-On Self Test. El POST de la BIOS indica també com accedir a la seva pantalla de configuració (el BIOS Setup). Els PC moderns el POST mostra a sobre la tecla de accés al menú de arrancada (Boot Menú). Menús de la bios: Main o Standard CMOS Features. Perm et canviar l’hora i la data, i configurar algunes opcions del dis c dur o altres unitats de disc. Advanced o Advanced BIOS Features. Activar o desactivar les funcions de red (LAN o inalàmbrica), l’USB, el teclat numèric. Security. Definir, canviar o treure contrasenyes per entrar a la BIOS Setup o en el sistema. Power o Power Management Setup. Gestionar les característiques per l’energía del PC. Boot. És defineix en les BIOS modernas la s ecuencia d’arrancada. És a dir, des de què estan juntes fins que el PC a de bus car un mètode d’arrancarse. Exit. Casi sempre estan disponibles algunes posibilitats: sortir de la BIOS Setup guardant o no els canvis, desfer les modificacions i cargar les configuracions de fàbrica.
  3. 3. Diferència entre memòria RAM, ROM I CACHÉ:  Memòria RAM: Permet produir dades temporalment, rapidesa per accedir a la informació, carga el sistema operatiu i desprès els altres programes.  Memoria ROM: Permet produir dades de forma indefinida, encara que tallin el fluid elèctric. (programa d’arrancada i dades de la configuració del sistema).  Memoria Cache: Fa dades necessaries per operacions inmediates. http://windowsespanol.abhttp://carlosinfo13.wordpress.com/2013/01/08/diferencias-entre-las- memorias-ram-rom-y-cache/out.com/od/ConoceEInstalaWindows/f/Que-Es-La-Bios.htm Foto maquinari netbook:
  4. 4. Sistemes operatius: Windows: és una sèrie de sistemes operatius i interfícies gràfiques d'usuari produïts per Microsoft. Microsoft va introduir per primera vegada un entorn operatiu anomenat Windows el novembre de 1985 com un complement a MS-DO, en resposta al creixent interès en les interfícies gràfiques d'usuari (GUI). Microsoft Windows ha arribat a dominar el mercat del PC, superant al Mac OS, que havia estat introduït prèviament. Apple: Els més coneguts són els ordinadors Mac, els iPod, l'iPhone i l'iPad. El programari que desenvolupa Apple inclou el sistema operatiu Mac OS X, el reproductor de contingut multimèdia iTunes, l'iLife conjunt de programari per a la creació multimèdia. Linux: El nucli de GNU/Linux, com el de la majoria de sistemes operatius que se subministra habitualment amb les distribucions per a PC d'escriptori, no proporciona un sistema operatiu en temps real. Enllaços vídeos: http://www.youtube.com/watch?v=bCjOOiTI8Fg http://www.youtube.com/watch?v=qUOEW5mZBHA http://www.youtube.com/watch?v=oFCHowtGNxo

×