Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare dexcar (1).pptx

6,719 views

Published on

Vrei sa conduci o masina timp de 2 ANI fara sa platesti nimic? Vrei sa castigi si niste bani (destul de multi) din asta? Participa marti seara la ora 21 00 la aceasta coferinta https://www.anymeeting.com/WebConference-Beta/Default.aspx?code=104-488-512 si afla cum poti face treaba asta. E destul de simplu... Daca eu pot, atunci si tu poti!:)

La intrare in sala de conferinta te loghezi cu numele, prenume, orasul si persoana care te-a invitat (in cazul tau Paul Tasbac). Exemplu: Dumitru Ion Bucuresti inv. Paul Tasbac

Published in: Business
 • I'd advise you to use this service: ⇒ www.HelpWriting.net ⇐ The price of your order will depend on the deadline and type of paper (e.g. bachelor, undergraduate etc). The more time you have before the deadline - the less price of the order you will have. Thus, this service offers high-quality essays at the optimal price.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Dating direct: ❶❶❶ http://bit.ly/369VOVb ❶❶❶
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Dating for everyone is here: ❤❤❤ http://bit.ly/369VOVb ❤❤❤
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Prezentare dexcar (1).pptx

 1. 1. PREZENTARE
 2. 2. 2 Cumpărarea unei maşini este un vis IMPOSIBIL PENTRU MULȚI!!!
 3. 3. Este oare posibil să deții o masină FĂRĂ SĂ DAI BANI PE EA SAU PE ÎNTREȚINEREA EI?
 4. 4. POSIBILE SOLUTII … Este o formă de utilizare in comun și are un cost în timp. Pro și Contra: nu este întotdeauna ușor de utilizat iar costurile sunt greu măsurabile pentru cei care folosesc masina. O alternativa reala de proprietate cu un cost fix lunar "all inclusive", cu excepția combustibilului. Argumente pro și contra: sistem valabil mai ales pentru cei care platesc TVA, dar încă rămâne costul prea MARE !! Este o formă de finanțare pentru costurile de închiriere stabilite, care pot deveni, de asemenea, o achiziție. Pro și Contra: Se poate folosi numai de catre firme, pentru persoane fizice imposibil de utilizat Este nevoie de disponibilitatea întregii sume sau in rate, cu un avans de 10-30%. Timp de așteptare mai multe luni pentru livrare iar plată înainte de înmatriculare Argumente pro și contra: să aleg de unde să cumpar masina, cheltuielile de întreținere și de gestionare sunt împotriva mea CAR SHARING INCHIRIERE PE TERMEN LUNG LEASING ACHIZITIE TRADITIONALA
 5. 5. Cum ar fi dacă ai putea închiria o mașină pe termen lung cu TOATE cheltuielile incluse? FĂRĂ COSTURI DE ACHIZIȚIE ȘI ÎNTREȚINERE… Te-ar interesa?
 6. 6. SOLUȚIA… Ofera fiecarui client o mașină nouă spre închiriere pe termen lung ZERO COST pentru 24 de luni!!! SE NUMEŞTE DEXCAR
 7. 7. Dexcar Autovermietung UG Sede Legale e Amministrativa: Weidkamp 180, D-45356 - ESSEN Germany Recunoscut ca o companie inovatoare in Economia Sharing și fiind certificata:
 8. 8. 8 INREGISTRATA LA CAMERA DE COMERT DIN ESSEN
 9. 9. MASINA DEXCAR LIVRATA
 10. 10. 10 PARTICIPA LA WEBINARUL DEXCAR SI AFLA MAI MULTE DETALII! Lasa-mi un mesaj pe Facebook si iti voi trimite linkul webinarului sau scrie-mi pe adresa tasbacpaul@gmail.com In Fiecare Marti de la 21:00 WEBINAR DE PREZENTARE DEXCAR Poate participa oricine vrea sa afle mai multe despre Dexcar.
 11. 11. MASINA DEXCAR LIVRATA
 12. 12. MASINA DEXCAR LIVRATA
 13. 13. 13 PARTICIPA LA WEBINARUL DEXCAR SI AFLA MAI MULTE DETALII! Lasa-mi un mesaj pe Facebook si iti voi trimite linkul webinarului sau scrie-mi pe adresa tasbacpaul@gmail.com In Fiecare Marti de la 21:00 WEBINAR DE PREZENTARE DEXCAR Poate participa oricine vrea sa afle mai multe despre Dexcar.

×