Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

In text video oglašavanje

 • Login to see the comments

In text video oglašavanje

 1. 1. In-Text Video oglašavanje Oktobar, 2011.
 2. 2. Šta su to In-Text oglasi• Hiperlinkovane i podrctane reči u tekstu koji čitaju korisnici interneta.• Kada posetilac pređe mišem preko takvih reči, pojavi se balončič sa video oglasom na koji je moguće kliknuti.• Tokom držanja kursora na odabranoj reči u balončiću se prikazuje komercijalna poruka. Kada se skloni kursor sa podcrtane reči, oglasna poruka nestaje.
 3. 3. Šta omogućavaju In-Text oglasi• Da se u odnosu na ključne reči nacilja specifičan interes kupca, koristeći sve benefite kontekstualnog oglašavanja.• Ovaj tip kampanja vidiljiv je najvećem broju korisnika jer operativni sistemi koji su danas u upotrebi u Srbiji dozvoljavaju prikazivanje ovih reklama bez ikakvog opterećenja, usporavanja ili zadržavanja.
 4. 4. Zašto je In-Text oglašavanje najefikasnije Brand Awarness Top of Mind Awarness 4-5 veći 4-5 veći u odnosu na u odnosu na klasične display klasične display oglasne kampanje oglasne kampanje 65% viši 73% viši učinak učinak Kontekstualni In-Text oglasi značajno podižu svest o brendu
 5. 5. Zašto je In-Text oglašavanje najefikasnije Kupovna namera 42% veća 68% veća kod kupaca koji su kod kupaca koji su videli In-Text oglase videli In-Text oglase gde se komunicirao gde se komunicirao brend proizvod Kontekstualni In-Text oglasi značajno podižu kupovnu nameru kod potrošača
 6. 6. Zašto je In-Text oglašavanje najefikasnijeIstraživanja su pokazala da In-Text značajno diže normu:  Svesti o brendu i proizvodu  Percepcije brenda i proizvoda  Kupovne namere za proizvod  Potrošačke namere i ponašanja.
 7. 7. VIDEO OGLASI
 8. 8. Šta su to Video oglasi• Napredna multimedijalna varijanta banera.• Ovaj tip oglasa omogućava post-produkcijske zahvate i specijalne efekte i time pospešuju rezultate kod brend kampanja.• Spoj televizije i intereta pokazao se kao efikasniji u odnosu na prethodne forme oglašavanja.
 9. 9. Šta omogućavaju Video oglasi• Video oglasi će na atraktivan način jednostavan za razumevanje prikazati svaku vašu marketinšku, prodajnu ili PR poruku potencijlanim klijentima.• Postavljanje video materijala različitog sadržaja: TV spot, promotivni film, edukativni video, komentar kupca.
 10. 10. Zašto su Video oglasi efikasni Više od 50%Momentalno Lakše učenje i ljudi koji videzadobijanje pamćenje ovakav oglas pažnje poruke klikne na njega Video oglasi su najsugestivnije marketinško sredstvo
 11. 11. ZAKLJUČAK In-Text Video oglasima se postiže maksimalan učinak u:  Podizanju svesti o brendu i proizvodu  Kupovnima namerama potrošača  Ponašanju potrošača.

×