Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

6 referenciáink

2,342 views

Published on

Referenciáink

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

6 referenciáink

 1. 1. ReferenciáinkNyírő András | +36 70 375 2286 | andras.nyiro@gmail.com | www.appsters.me
 2. 2. 90 alkalmazásunk érhető el a Microsoft, az Apple és a Google boltjaiban. Hazaiügyfeleink az államigazgatás szervei, önkormányzatok, egyházak. A nemzetközipiacon is jelen vagyunk egy utikönyv- és egy mesesorozattal.Nyírő András | +36 70 375 2286 | andras.nyiro@gmail.com | www.appsters.me
 3. 3. Óbuda, Erzsébetváros, Józsefváros,Hegyvidék, Szolnok, Balatonfüred
 4. 4. Terror Háza Terror Háza
 5. 5. Az EU hazai intézményeiAz intézmények részletes adatbázisa. Rövidleírást adunk az intézményektervékenységéről, és minden irodához,szervezeti egységhez megadjuk azelérhetőségeket.Az ügyfelek tájékozódását térképen issegítjük. Az adatbázisban könnyen, gyorsanlehet keresni.A szolgáltatáshoz önálló Facebook oldal iskapcsolódik, amit a telefonról is el lehet érni.
 6. 6. Alaptörvény
 7. 7. Széchenyi ProgramirodaA cél az volt, hogy személyeskapcsolatfelvételre bíztassuk a Programirodaszolgáltatásai iránt érdeklődő ügyfeleket. Aziroda több mint 200 munkatársáról portrétkészítettünk, és az elérhetőségüket akár atelefon memóriájába is el lehet menteni.Bemutatjuk a Széchenyi Terv keretébenlétrejött projekteket, és beszámolunk aProgramiroda eseményeiről is. Az Irodavezetője videón köszönti az ügyfeleket.
 8. 8. Református 1% kampányAz Egyház az új médián keresztül ismegszólította híveit és támogatóit, hogyajánlják fel az adójuk 1%-át.Az alkalmazásban bemutatjuk a ReformátusEgyház szociális és jótékonyságitevékenységét képekben, rövid leírásokkal.
 9. 9. Szépművészeti MúzeumA Múzeum népszerű múmia kiállításánakinteraktív katalógusát készítettük el iPadreangolul. A kiadvány érdekessége, hogytartalmaz egy 3d-ben is megtekinthetőfilmet a múmiák vizsgálatáról.
 10. 10. Shopping CityA világ 33 megapoliszának válogatottboltjai. Rövid leírásokkal, fényképekkel,telefonszámokkal, e-mail címekkel,térképpel, útvonaltervezővel.A Shopping City tartalmát folyamatosanfrissítjük, a szolgáltatás kapcsán soktapasztalatot szereztünk a nemzetközitartalompiacon is.
 11. 11. BabalapozóABC Books néven azEgyszervolt.hu-valközösen publikáltuk alegkisebbeknek szólókedves sorozatunkat.
 12. 12. MesekönyvekA nagyobbaknak készültiPad mesekönyvünkhangokkal, animációkkalszínesíti az olvasásélményét azóvodásoknak éskisiskolásoknak. Akiadvány megjelentmagyarul és angolul isABC Books név alatt.
 13. 13. Köszönjük,hogy figyelmével megtisztelt minket. Nyírő András | +36 70 375 2286 | andras.nyiro@gmail.com | www.appsters.me

×