Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Avalot carta partits01/11/12

169 views

Published on

L’AVALOT ES REUNEIX AMB PERE NAVARRO (PSC) PER CONÈIXER LES SEVES PROPOSTES PER REDUIR EL 52% D’ATUR JUVENIL

Published in: News & Politics
  • Best dissertation help you can get, thank god a friend suggested me ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ otherwise I could have never completed my dissertation on time.
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
  • Be the first to like this

Avalot carta partits01/11/12

  1. 1. Benvolguts i benvolgudes,Des de l’inici de la crisi, els i les joves de Catalunya som els qui hem patit més els seus efectes.L’aplicació de les diferents reformes del marc de treball, la gran destrucció de llocs de treball ocupatsper joves (un 22,7% en el darrer any) i la dificultat de trobar la primera feina (l’any 2012 un 39,48% dejoves d’entre 16 i 24 anys a l’atur busquen la seva primera feina) han fet que s’acusi un problemagravíssim que està afectant d’una manera punyent al futur d’una generació i del nostre país: l’aturjuvenil.En el tercer trimestre de l’any 2012, l’atur juvenil ha arribat al seu nivell màxim des del començament dela crisi per tercer trimestre consecutiu. La taxa per als joves de 16 a 29 anys és del 37,1%. En xifresabsolutes, a Catalunya hi ha 262.700 joves a l’atur.A més a més, la taxa d’atur juvenil pel tram de 16 a 24 anys és del 51,6% i si es pren el tram mésjove, de 16 a 19 anys, la taxa puja fins al 72,9%; unes dades realment preocupants.Des de l’Avalot–Joves de la UGT de Catalunya volem posar de manifest la nostra voluntat d’anarmés enllà en aquesta qüestió, amb la finalitat que els diferents partits polítics que us presenteu ales eleccions, situeu l’atur juvenil com un punt important en el vostre programa electoral, per talde poder donar resposta a la situació sociolaboral que pateix la gran majoria dels i les joves del nostrepaís.En aquest sentit, sol—licitem una reunió amb el cap de llista del vostre partit a fi de valorarconjuntament aquesta situació i conèixer el vostre posicionament en front de la problemàtica quesuposa que hi hagi un 52% d’atur juvenil.Per a respondre la nostra petició, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al933046818 o bé per correu electrònic a avalot@catalunya.ugt.orgAprofitem l’avinentesa per a saludar-vos ben atentament,Daniel Garcia TenorioPortaveu nacionalAvalot- Joves de la UGT de Catalunya Pl. Vàzquez Montalban, 4 08001 Barcelona Telf.: 93 304 68 18 Fax: 93 304 68 35 avalot@catalunya.ugt.org www.avalot.cat

×