Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Descripció física:
A Osiris se’l representa gairebé sempre momificat , amb la pell
verda o negra , corona blanca i dues pl...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Osiris

113 views

Published on

Osiris Éssers mitològics

Published in: Education
  • You can ask here for a help. They helped me a lot an i`m highly satisfied with quality of work done. I can promise you 100% un-plagiarized text and good experts there. Use with pleasure! ⇒ www.HelpWriting.net ⇐
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
  • Be the first to like this

Osiris

  1. 1. Descripció física: A Osiris se’l representa gairebé sempre momificat , amb la pell verda o negra , corona blanca i dues plomes. Origen i història: Ra, era el deu de la humanitat. Era el pare de Nut(la mare de Osiris). Un bon dia es va assabentar de que si la seva filla tenia un fill , governaria tot el mon. Llavors Ra va fer una maledicció de manera que la seva filla mai pogués tenir fills. Pero la seva filla va acudir a Thor. Finalment va aconseguir poder tenir fills. Osiris era un dels déus més importants. Era pare d'Horus i marit d'Isis (deessa de la fertilitat). Era el déu de la mort i del "més enllà" encara que també era un déu agrari però, sobretot, se l'anomenava Déu de la resurrecció. Isis, la qual, juntament amb Osiris i Seth, és un dels fills de Geb, el déu de la terra, i Nut, la deessa del cel. Mitologia i/o localització geográfica: Mitología Egípcia. Curiositats: Va ser assassinat pel seu germà Seth, perquè Osiris heretaria el tron en comptes d’ell. Quan el va matar, el va esquarterar i va repartir i enterrar els trossos del seu cos en llocs diferents, per tal que estiguessin separats. Isis la germana i esposa d'Osiris els va anar recollint i cosint de un en un fins a tornar a donar-li la vida. El fill d’Osiris, va voler venjar-se. Així que va fer una batalla amb el seu tiet Seth.

×