Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Backup moodle

45 views

Published on

Moodle copia seguretat

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Backup moodle

  1. 1. Fer una còpia de seguretat
  2. 2. Per moltes raons resulta aconsellable fer una còpia de seguretat: tenir els cursos sempre disponibles per instal·larlos en qualsevol plataforma Moodle; estar previnguts per una possible fallida del servidor o qualsevol pràctica maliciosa; compartir amb altre usuaris els nostres materials, etc.
  3. 3. 1. El primer que hem de fer és situar-nos en el curs del qual volem fer la còpia de seguretat (backup)
  4. 4. 2. Podem configurar la còpia al nostre gust, però millor és acceptar el que Moodle ens ofereix per defecte. SEGÜENT
  5. 5. 3. Podem triar fer la còpia de tots o de part dels continguts; amb o sense dades d’usuari. Marquem o desmarquen els tics segons les nostre necessitats. Si volem una còpia d’un curs net, sense aportacions de l’alumnat, seleccionem en la columna de la dreta CAP. També podem reiniciar el curs i aleshores fer còpia de seguretat. SEGÜENT
  6. 6. 4. La còpia de seguretat es guarda en els servidors d’Agora.
  7. 7. 5. És aconsellable descarregar-la en el nostre ordinador i un cop fet això esborrar-la del servidor per no ocupar espai.
  8. 8. 1. Fem clic en l’arxiu del curs 2.El suprimim

×