Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Fargelegging: Jul
En samling av tegninger i svart og hvitt til farge med bilder av julen. Scener knyttet til denne
ferien ...
snømann
engler
gave sokk og godteri til å henge på peisen
juleball
Jule bjelle
juletre
sukkerstang
Reinsdyr
Mikke mus
snømann
Julenissen
Julekrans
gavepakke
Julestjernen
juletre
Julenissen
Julenissen
Angel
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Fargelegging: Jul www.fargelegging.com

10,533 views

Published on

En sammenstilling å laste ned , skrive ut og gi til barn. En samling av bilder av tegninger i svart og hvitt , med typiske jule bilder til fargelegging. Tipical scener som er forbundet med denne helligdager som kan skrives ut på skriveren hjemme for barna og maling til farger. Tegningene er klare til å sende til print og farger. Nyttig for mødre til sine barn eller lærere for barn i skolen.

Published in: Entertainment & Humor
 • If you are looking for trusted essay writing service I highly recommend ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ The service I received was great. I got an A on my final paper which really helped my grade. Knowing that I can count on them in the future has really helped relieve the stress, anxiety and workload. I recommend everyone to give them a try. You'll be glad you did.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • My struggles with my dissertation were long gone since the day I contacted Emily for my dissertation help. Great assistance by guys from ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Dating for everyone is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2F90ZZC ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Dating direct: ♥♥♥ http://bit.ly/2F90ZZC ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Fargelegging: Jul www.fargelegging.com

 1. 1. Fargelegging: Jul En samling av tegninger i svart og hvitt til farge med bilder av julen. Scener knyttet til denne ferien som kan skrives ut på skriveren for barna til farge. Tegningene er klare til å sende direkte til print og fargelegging for hånd. Vi foreslår at du en aktivitet for barna å ha det gøy og underholde med disse tegningene. En aktivitet som bidrar til å utvikle barnas motoriske ferdigheter og koordinasjon. Det er noe som er lærerikt og morsomt på samme tid. Alle bildene kan skrives ut i svart-hvitt-skriver til farging på papir. Nettsted av bildene: http://www.fargelegging.com/Bilder-Fargelegge-jule/ Julebarnetegningerer en filmatisering av den klassiske farge bøker som har blitt digitalisert i svart og hvitt, og blir tilbudt å male i farger på Internett web eller skrive ut hjemme og fargelegging for hånd. Den gode nyheten er at du kan skrive ut så mange ganger du vil. Jeg håper at disse coloring sider av julen vil hjelpe barna til å ha en morsom tid. Du kan deretter bruke de fargede sider og bruke dem som veggdekorasjon på barnerommetlek å gi en ny stil hvert år. For lærere og pedagoger disse bildene kan være nyttig for partene til å gjøre sine øvelser. Dokumentet er klar til å skrive ut direkte. Slett denne første siden, og du kan gi tegningene til barna dine. Jeg har prøvd å ha en av hver av de mest typiske julen temaer som Santa Claus, juletrær, dekorasjoner og lignende ting. I referanse nettsteder vil du finne mer innhold.
 2. 2. snømann
 3. 3. engler
 4. 4. gave sokk og godteri til å henge på peisen
 5. 5. juleball
 6. 6. Jule bjelle
 7. 7. juletre
 8. 8. sukkerstang
 9. 9. Reinsdyr
 10. 10. Mikke mus
 11. 11. snømann
 12. 12. Julenissen
 13. 13. Julekrans
 14. 14. gavepakke Julestjernen
 15. 15. juletre
 16. 16. Julenissen
 17. 17. Julenissen
 18. 18. Angel

×