Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kerstmis Kleurplaten - www.allekleurplaten.com

1,779 views

Published on

Een compilatie te downloaden, af te drukken en te geven aan kinderen . Een verzameling van beelden van de tekeningen in zwart-wit , met typische beelden van Kerstmis van kleur zijn. Typische scènes die worden geassocieerd met deze feestdagen die op de printer thuis voor de kinderen en verf om de kleuren kunnen worden afgedrukt . De tekeningen zijn klaar om te verzenden naar print en kleur. Nuttig voor moeders om hun kinderen of leerkrachten voor de kinderen in de school.

Published in: Entertainment & Humor
 • Login to see the comments

Kerstmis Kleurplaten - www.allekleurplaten.com

 1. 1. Kerstmis Kleurplaten Een verzameling van tekeningen in zwart-wit te kleuren met afbeeldingen van Kerstmis. Scènes voor deze vakantie dat de printer voor kinderen kleur worden afgedrukt. De tekeningen zijn klaar om direct te printen en kleuren te sturen met de hand. Wij raden u aan een activiteit voor uw kinderen om plezier te hebben en te vermaken met deze tekeningen. Een activiteit die helpt om kinderen motorische vaardigheden en coördinatie te ontwikkelen. Het is iets dat is educatief en grappig tegelijk. Alle foto's kunnen worden afgedrukt in zwart-wit printer voor het kleuren op papier. Website van de beelden: http://www.allekleurplaten.com/Kleurplaten-kerstmis/ Tekeningen's Christmas kinderen zijn een aanpassing van de klassieke Coloring boeken die zijn gedigitaliseerd in zwart-wit en worden aangeboden om te schilderen in de kleuren op het internet web of om af te drukken thuis en kleuren met de hand. Het goede nieuws is dat je zo vaak kunt afdrukken als u wilt. Ik hoop dat deze kleurplaten van Kerstmis zal helpen uw kinderen om een leuke tijd te hebben. U kunt dan gebruik maken van de gekleurde pagina's en gebruik ze als wanddecoratie op uw kinderkamer spelen om een nieuwe stijl te geven per jaar. Voor leerkrachten en opvoeders deze beelden kan nuttig zijn voor partijen om hun oefeningen te doen. Het document is klaar om direct af te drukken. Verwijder dit eerste pagina en kunt u de tekeningen geven aan uw kinderen. Ik heb geprobeerd om een van elk van de meest typische kerst thema's zoals de kerstman, kerstbomen, versieringen en soortgelijke dingen hebben. In referentie websites vindt u meer inhoud te vinden.
 2. 2. sneeuwpop
 3. 3. engelen
 4. 4. gift sok en snoepjes om op te hangen op de open haard
 5. 5. Kerst bal
 6. 6. Christmas bell
 7. 7. kerstboom
 8. 8. Candy cane
 9. 9. rendier
 10. 10. Mickey Mouse
 11. 11. Sneeuwman hallo zeggen
 12. 12. Kerstman
 13. 13. kerstkrans
 14. 14. geschenkpakket Kerst ster
 15. 15. kerstboom
 16. 16. Kerstman
 17. 17. Kerstman
 18. 18. engel

×