Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Aplusclick Best Puzzles 2019

1,433 views

Published on

These are the Best Math and Logic Puzzles published at www.aplusclick.org in 2019.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Aplusclick Best Puzzles 2019

  1. 1. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9009.htm Delicious Food Encyclopedia
  2. 2. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9176.htm Lockers
  3. 3. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/8995.htm Three Hockey Pucks
  4. 4. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/Smart-Hidden-Message.htm Smart Hidden Message
  5. 5. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/climbsteps.htm Climbing Steps
  6. 6. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/Dudeney-tabletop.htm Tabletop
  7. 7. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/Rock-paper-scissors.htm Rock Paper Scissors
  8. 8. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/SquareIsland.htm Square Island
  9. 9. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/8842.htm Helicopter
  10. 10. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/8899.htm Rich Man Children
  11. 11. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9389.htm Big And Small
  12. 12. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9050.htm Secret Message
  13. 13. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9066.htm COOL
  14. 14. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9075.htm A Lion Nearby
  15. 15. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9107.htm Shocking News
  16. 16. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9178.htm Job Interview Question
  17. 17. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9187.htm Professor Cal Culus
  18. 18. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9212.htm Happy Town
  19. 19. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9222.htm Law-abidding Girl Ukraine United Kigdom United Arab Emirates United States
  20. 20. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9250.htm King’s Messenger
  21. 21. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9285.htm Manager
  22. 22. © Aplusclick 2018 answer: https://www.aplusclick.org/k/9291.htm Arecibo Message
  23. 23. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9393.htm April 1st
  24. 24. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9444.htm Thumb War
  25. 25. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9796.htm Mad Money Bank
  26. 26. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/mistery.htm Mistery Word
  27. 27. © Aplusclick 2019 answer: https://www.aplusclick.org/k/9726.htm The Ninth Symphony of Beethoven
  28. 28. Find more logic and math puzzles at www.aplusclick.org

×