Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Aplusclick Best Puzzles 2020

290 views

Published on

Best Aplusclick Puzzles 2020: Logical and Funny Puzzles : recreational math and logic: Think outside the box.

Published in: Entertainment & Humor
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Aplusclick Best Puzzles 2020

  1. 1. www.aplusclick.org Best AplusClick Puzzles 2020
  2. 2. The Ninth Symphony of Beethoven is twice as long as the First Symphony. ## If 12 musicians play the First Symphony in 30 minutes, how much time does it take for 6 musicians to play the Ninth Symphony of Beethoven? © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/k/9726.htm The Ninth Symphony of Beethoven
  3. 3. Seven secret agents are on payroll of a government. Secret agent 001 spies on a secret agent who spies on secret agent 002, who spies on a secret agent who spies on secret agent 003, who spies on . . . spies on secret agent 007 who spies on a secret agent who spies on secret agent 001. Who spies on secret agent 007? © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/k/10156.htm Secret Agent 007
  4. 4. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10591 Wizard School
  5. 5. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10759 Screws The screwdriver is as long as _____ screws. What 3-letter word fills the blank?
  6. 6. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10641 Shadows How many women are there in the picture?
  7. 7. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/k/10077.htm All of Them
  8. 8. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10748 Shadows Al said “Bill, I will bet you $1 that if you give me $2, I will give you $3 in return. If neither of us wins money I will give Cal $4”. Bill agreed. Who won?
  9. 9. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10706 Modest workers “20% of people do 80% of the work. 80% of the people think that they are these 20%” - Gerry Geek How much higher is the productivity of these 20% compared to the productivity of the others?
  10. 10. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=9797 Shadows A man said about his age: “You obtain my age if you subtract five times my age five years ago from five times my age in five years.” How old is he?
  11. 11. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10759 Screwdriver The screwdriver is as long as _ _ _ screws. What three-letter word fills the blank?
  12. 12. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10693 Big One What is the largest one? X M L XL
  13. 13. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10731 Ambulance The medical emergency ambulance transports a patient, his wife and paramedics (emergency medical technicians) to a hospital. What is the least possible number of people in the ambulance?
  14. 14. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10833 Globe trotter If you continue going south-east where will you end up? Imagine that you can walk on the water.
  15. 15. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=9849 Security Lasers A security system relies on laser beams to detect intruders. When an object crosses a beam, an alarm rings. What is the minimum number of the laser beams that must be installed to protect the access to a precious object and any of the laser sources? The problem is planar (two-dimensional).
  16. 16. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10704 Grandfather A man was Henry’s VI grandfather. How many letters are there in his name?
  17. 17. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/k/252.htm Correct Answer How many letters are there in the correct answer to the question? Three Four Five Six
  18. 18. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10267 Two or Three
  19. 19. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10309 Online Shopper Decision
  20. 20. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/k/10026.htm Robots
  21. 21. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/k/10129.htm Easy and Hard Problems
  22. 22. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10208 Would-br bride destiny
  23. 23. © Aplusclick 2020 answer: https://aplusclick.org/t.htm?q=10578 Vacination
  24. 24. Find more logic and math puzzles at www.aplusclick.org

×