Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ghid bunepracticicautareaunuilocdemunca

417 views

Published on

Cautarea unui loc de munca

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Ghid bunepracticicautareaunuilocdemunca

 1. 1. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Cautare Loc de MuncaCompetentele fortei de muncaGestionarea relatiei cu Gestionarea relatiei cu sine ceilalti Competente tehnice universale
 2. 2. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupareCunostinte O competenta este cunoasterea abordarii unei sarcini specifice. Acestea constau in cunostintele dobandite (ceea ce Abilitati stie cineva sa faca), competentele disponibile (ceea ce stie cineva sa faca) si ceea ce motiveaza persoana (ceea ce ii place) Pentru o buna gestionare a competentelor intervine capacitatea persoanelor de a raspunde inMotivatii situatii concrete din cadrul activitatii lor
 3. 3. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupareVa prezentam o relatie de competente grupate pe 4 nivele Gestionarea relatiei cu Gestionarea relatiei cu sine ceilalti Competente tehnice universale
 4. 4. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea relatiei cu Competente tehnice Gestionarea relatiei cu sine ceilalti universale Gestionarea Gestionarea Deservire client diversitatii timpului GestionareAuto-motivatie intruniri Management de A invata sa inveti eficiente Lucru in echipa mediu Organizare ManagementFlexibilitate si personala Calitate de lider Abilitati de preventiv dinamism comunicare Control personal si Abilitati managementul Negociere informatice stresului
 5. 5. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Control personal Gestionarea si timpului managementul stresului Gestonarea relatiei cu sine A invata sa inveti Auto-motivatie Organizare Flexibilitate si personala dinamism Capacitatea gestionarii timpuluiGestionarea timpului productiv, atingand obiectivele propuse si evitand consecintele negative rezultate dintr-o gestionare defectuoasa
 6. 6. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Control personal Gestionarea si timpului managementul stresului Gestionarea relatiei cu sine A invata sa inveti Auto-motivatie Organizare Flexibilitate si personala dinamism Straduire si responsabilizare in a invata, integraA invata sa inveti si impartasi cunostintele noi utile in vederea optimizarii comportamentului nou obisnuit la nivel personal sau de munca
 7. 7. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Control personal Gestionarea si timpului managementul stresului Gestionarea relatiei cu sine A invata sa inveti Auto-motivatie Organizare Flexibilitate si personala dinamism Capacitatea de a decide care sunt obiectivele, termenele si resursele pentru aOrganizare personala finaliza sarcinile si proiectele la nivel personal si in cadrul activitatii de munca intr-un context de eficienta si eficacitate.
 8. 8. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Control personal Gestionarea si timpului managementul stresului Gestionarea relatiei cu sine A invata sa inveti Auto-motivatie Organizare Flexibilitate si personala dinamism Control personal si Capacitatea controlarii reactiilor negative fata demanagementul stresului situatiile de stres produse de factorii personali sau de munca exigenti.
 9. 9. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Control personal Gestionare y gestión de tiemp estrésGestionarea relatiei cu sine A invata sa inveti Auto-motivatie Organizare Flexibilitate si personala dinamism Capacitate de auto-motivare in vederea atingeriiAuto-motivatie oricarui obiectiv propus ata pe plan personal cat si de lucru congingandu-se obtinerea succesului.
 10. 10. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Control personal si Gestionare timp managementul stresului Gestionarea relatiei cu sine A invata sa inveti Auto-motivatie Organizare Flexibilitate si personala dinamism Capacitate de a lucra in conditii grele in climatFlexibilitate si dinamism schimbator cu zile d elucru prelungite, executand mai multe activitati simultan fara a reduce fluxul activitatii.
 11. 11. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Deservire client reuniunilor eficienteGestionarea relatiei cu ceilalti Lucru in echipa Abilitati de comunicare Calitate de lider Negociere Capacitatatea de a depista si satisface neecsitaile clientului in timpul si modulDeservire client corespunzator printr-o comunicare eficienta, descoperind si solutionand necesitatile si oferind o imagine de calitate si de know-how.
 12. 12. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Deservire client reuniunilor eficiente Gestionarea relatiei cu ceilalti Lucru in echipa Abilitati de comunicare Calitate de lider Negociere Capacitatea de a organiza reuniuni necesare cuGestionarea reuniunilor rezultate optime, atingand obiectivele stabilite eficiente in termenul, forma si cu cea mai buna utilizare a timpului.
 13. 13. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Deservire client reuniunilor eficienteGestionarea relatiei cu ceilalti Lucru in echipa Abilitati de comunicare Calitate de lider Negociere Lucru in echipa Capacitatea de a colabora eficient cu alti colegiin vederea atingerii obiectivelor comune.
 14. 14. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Deservire client reuniunilor eficiente Gestionarea relatiei cu ceilalti Lucru in echipa Abilitati de comunicare Calitate de lider Negociere Eficienta exprimarii verbale sau scrise ale ideilorAbilitati de comunicare si gandurilor neutre in fata unei persoane sau mai multe si captarea la randul sau a ideilor si gandurilor interlocutorului sau interlocutorilor.
 15. 15. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Deservire client reuniunilor eficienteGestionarea relatiei cu ceilalti Lucru in echipa Abilitati de comunicare Calitatea de lider Negociere Capacitatea orientarii si motivarii unui grup deCalitatea de lider persoane cu privire la realizarea unor obiective atinse anterior
 16. 16. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Deservire client reuniunilor eficienteGestionarea relatiei cu ceilalti Lucru in echipa Abilitati de comunicare Calitatea de lider Negociere Capacitatea de a obtine cele mai bune angajamente pentru partea de Negociere negociere, realizand inter-schimburile necesare si obtinand acorduri durabile in cadrul unui mediu de colaborare.
 17. 17. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Managementul diversitatii preventiv Competente tehnice universale Managementul Abilitati mediului informatice Capacitatea de a crea o atmosfera unde sa poata colabora grupuri de persoane de sex diferit, cuGestionarea diversitatii handicap, rasa, nationalitate sau grup etnic, reusind sa se simta integrati fara prejudicii si intoleranta.
 18. 18. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Managementul diversitatii preventiv Competente tehnice universale Managementul Abilitati mediului informatice Capacitatea de ajuta la imbunatatirea continua a strategiilor d emediu in cadrul unei organizatii cuGestionarea diversitatii scopul de a pastra mediul inconjurator si de respecta standardele corespunzatoare.
 19. 19. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Managementul diversitatii preventiv Competente tehnice universale Managementul Abilitati mediului informatice Capacitatea de a mentine un angajament vizibil mprin imbunatatirea continua a preveniriiGestionarea diversitatii riscurilor de munca la locul desfasurarii activitatii.
 20. 20. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupare Gestionarea Managementul diversitatii preventivCompetente tehnice universale Managementul Abilitati mediului informatice Capacitatea utilizarii sistemelor informatice principale si de uz standard pe care trebuie sa leAbilitati informatice utilizeze o persoana la locul de munca (e- mail, procesare de texte, comprimare fisiere, Internet,…

×