Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Dia Internacional del Jazz

307 views

Published on

Per què commemorem el Dia Internacional del Jazz?
Treball de Sergi Coloma, Berta Estrada i Víctor Mellado
1r d'ESO A
IES Andreu Sempere, abril 2016

Published in: Education
 • Klik heretoRead online PDFPdf E-Books http://freetosebooks.xyz/Nous,-les-Nègres.html
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Dia Internacional del Jazz

 1. 1. DiainternacionaldelJazz Treball de:Víctor,Berta i Sergi
 2. 2. quèéselJazz? El jazz és una forma d'art musical que es va originar als Estats Units mitjançant la confrontació dels negres amb la música europea. La instrumentació , melodia i harmonia del jazz es deriven principalment de la tradició musical d'Occident. El ritme, el fraseig i la producció de so, i els elements d'harmonia de blues es deriven de la música africana i del concepte musical dels afroamericans.
 3. 3. Diainternacional delJazz Aquesta commemoració es celebra el 30 d’abril de cada any. En temps de canvi i incertesa, necessitem més que mai l'esperit del jazz per a unir les persones, per a alimentar la llibertat i el diàleg, tendir nous ponts de respecte i comprensió, la tolerància i la cooperació. La celebració d'aquesta jornada té com a objectiu sensibilitzar el públic en general sobre les virtuts de la música jazz com a eina educativa i com a motor per a la pau, la unitat , el diàleg i el reforç de la cooperació entre pobles. Els governs, les institucions educatives i la societat civil que participen en la promoció del jazz aprofiten aquesta oportunitat per difondre la idea que el jazz no és només un estil de música, sinó que també contribueix a la construcció de societats més inclusives.
 4. 4. perquèundiainternacionaldelJazz? ·El jazz trenca barreres i crea oportunitats per a la comprensió mútua i la tolerància . ·El jazz és una forma de llibertat d'expressió. ·El jazz simbolitza la unitat i la pau. ·El jazz redueix les tensions entre els individus , els grups i les comunitats ·El jazz fomenta la igualtat de gènere ; ·El jazz reforça el paper que juga la joventut en el canvi social . ·El jazz promou la innovació artística , la improvisació i la integració de músiques tradicionals en les formes musicals modernes. ·El jazz estimula el diàleg intercultural i facilita la integració de joves marginats.
 5. 5. 2016 Aquest any el dia internacional del JAZZ celebrarà el V aniverssari. Tindrà lloc el dia 30 d’abril. En aquest event participa la UNESCO .
 6. 6. instruments delJazz Fonamentalment es divideixen en dues classes : els que marquen el ritme (rítmics) i els que toquen la melodia (melodia). - Ritmics: La batería i el contrabaix. - Melòdics: El piano,la trompeta,el saxofó i el banjo.
 7. 7. exemples:música jazz EXEMPLE MÚSICA JAZZ Jazz Instrumental: 3 HOURS of Jazz Music Playlist for Relaxing Happy Summer Chill Out Cafe Music!!Jazz & Bossa Nova instrumental Music!!Background Music!! Instrumental Jazz Mix : Cafe Restaurant Background Music Cafe Music!!Jazz instrumental Music!

×