Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
A tutorialt készítette: Gyalus Katalin
Mi ez a technika? Saroktól sarokig horgolunk, vagyis az egyik sarokban kezdjük, maj...
Jó horgolást!
Gyalus Katalin
www.fonalbolt.com
https://www.facebook.com/Horgolasok
https://www.pinterest.com/fonalbolt/
ht...
Corner to corner technika
Corner to corner technika
Corner to corner technika
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Corner to corner technika

A corner to corner horgolási technika képekben. Saroktól sarokig történő horgolás leírása.

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Corner to corner technika

  1. 1. A tutorialt készítette: Gyalus Katalin Mi ez a technika? Saroktól sarokig horgolunk, vagyis az egyik sarokban kezdjük, majd egyre hosszabb sorokat készítünk. Ha háromszög alakú kendőt készítünk, akkor elegendő a szaporítós rész horgolását megtanulni. A technika alkalmas arra is, hogy négyszöget horgoljunk, tehát takarót, sálat, kendőt lehet készíteni ezzel a módszerrel. Miért jó ez? Egy biztos, a munka sokkal szórakoztatóbb, mint ha hosszú sorokat kellene horgolni. A képek alapján könnyen el tudod készíteni te is! Röviden összefoglalva:  A minta úgy néz ki, hogy 6 láncszem, a tűtől számított 4. Láncszembe 1 egyráhajtásos pálca, majd a maradék két láncszembe is 1-1 pálca. Ez egy kis négyzet.  A folytatásban az előbb leírt módon készítjük a kis négyzeteket a sorok elején.  Az összekapcsolás mindig a láncszemívbe történik, utána 3 láncszem, és 3 egyráhajtásos pálca ugyanebbe a láncszemívbe. A képeken is látható, mintha lépcsőket horgolnánk, úgy haladunk a sorban.
  2. 2. Jó horgolást! Gyalus Katalin www.fonalbolt.com https://www.facebook.com/Horgolasok https://www.pinterest.com/fonalbolt/ http://www.ravelry.com/designers/katalin-gyalus

×