Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

twitter

223 views

Published on

seguiment twitter

Published in: Education
 • ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ I love this site. It always finds me the best tutors in accordance with my needs. I have been using it since last year. The prices are not expensive compared to other sites. I am glad I discored this site:)
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

twitter

 1. 1. Seguiment de Twitter Jordi Abdell
 2. 2. Actualment és professor a la UniversitatJaume I (Castelló de la Plana), Dept.d’Educació i Centre d’Educació i NovesTecnologies. En aquests moments té 8.228seguidors, i ell segueix a 2.123 persones.
 3. 3. Des del 17 fins al 21 d’octubre
 4. 4. El nostre subjecte durant aquesta setmana es va dedicar a mencionartweets d’altra gent , és a dir, retuitejar .A les publicacions pròpies agrega mencions i enllaços de programes queli han semblat interessants i informa als seus alumnes del canvis que esprodueixen en els horaris, classes etc.La gran majoria es basen en una temàtica educativa i apreciem que ésprofessor de TIC.Altres tweets són respostes als tweets d’altres usuaris dels quals ésseguidor. Normalment presenta respostes curtes i directes.M’ha agradat l’últim tweet perquè mostra un sentiment d’estimació capal seu ofici i es veu un interès per millorar a nivell personal i de cara alsseus alumnes.
 5. 5. Des del 24 fins al 28 d’octubre
 6. 6. Comença la setmana fent referència a una noia anomenada SusanaMonraval. És coneixen perquè en Jordi va ser el seu mestre quan vaestudiar Educació Primària, i, aquesta noia també esta interessada en lesTIC. També comença a introduir el que posteriorment serà el méstwittegat, la classe MP1013A en aquest missatge per parlar de l’Audacity.
 7. 7. Està interessat en un blog que s’actualitza amb temes de les novestecnologies. D’altra banda recomana als seus alumnes que segueixenMP1013A que mirin el seu diari que ha creat a twitter , en el qual parla denotícies relacionades amb l’educació. Aquí deixo l’enllaç del seu diari:http://tweetedtimes.com/#!/jordi_a/mestres-tic
 8. 8. El 25 d’octubre veiem que segueix fent referències a altres persones perles entrades que ha fet, fa les seves reflexions com el segon o l’últim tweetque podem observar. El que més crida l’atenció és que comença a deixartweets dient el més retuitegat. Bé dons l’enllaç que ens deixa veure és unaltre diari que ha creat, però en aquest cas parla de temes que han estatd’interès per a altres persones. No es centra en l’{mbit educatiu.
 9. 9. Intenta ajudar a persones o ell mateix quan necessita ajut ho demana perel twitter ja que segueix a moltes persones relacionades en l’{mbit de lesTIC. En aquest cas demana recursos de les TIC per l’alfabetització d’adults.
 10. 10. Retuitega notícies d’educació que són d’interès per a ell. Podemveure que torna a demanar ajuda o consell però en aquest cas pertreballar els polinomis amb les TIC
 11. 11. En aquest cas, veiem que demana ajut, però, als seus alumnes de laMP1013A per realitzar una emissora de radio escolar. Continuaactualitzant el seu diari del més retuitegat.
 12. 12. Des del 31 d’octubre fins al 4 de novembre
 13. 13. ¿De què parla?Parla de temes com l’educació relacionats amb les xarxes socials,les noves tecnologies, les modificacions en alguns programesinformàtics (Google Reader), converses a partir d’un tweet, i enalguns moments explica les coses que esta fent (com llegir), tambédona instruccions de com utilitzar alguns programes (Audacity).
 14. 14. Fa tweets comentant el que va estar mes retuitejat, osimplement pregunta el que va comentar la gent.En tots els articles que menciona posa l’autor.També podem apreciar que a partir de les etiquetes aconsella apersones a seguir d’altres, i a algunes les felicita pel treball quehan fet.
 15. 15. De tant en tant posa: ‘‘Els tuits de la classe #MP1013A estadisponible’’, per tal d’informar als seus alumnes que ja a penjatinformació.Sí que fa retuits.
 16. 16. Des del 7 fins al 11 de novembre
 17. 17. Aquesta setmana comença amb 2.102seguiments i 7.720 seguidors.
 18. 18. Fa moltes referències a #MP1013A
 19. 19. El dia de les eleccions polítiques, parla molt deRajoy i els seus discursos.
 20. 20. Des del 14fins al 18 de novembre
 21. 21. El primer missatge que trobem, és de suport als joves deBenicàssim:Parla també del concepte de multitasca:Des del seu twitter dona propostes:
 22. 22. Demana ajuda als seus seguidors sobre temes com:Fa les seves reflexions:
 23. 23. Des del 21 fins al 25 de novembre
 24. 24. El Jordi Adell fa molta menció de les TIC a casi totes les publicacions que fa. jordi_a Jordi Adell #MP1013A ¡No te pierdas Mestres-TIC! goo.gl/93Nuh - top stories by diegogg, educacontic, anibaldelatorre 25 de nov Favorito Retwittear Responder jordi_a Jordi Adell ¿Qué se tuiteó ayer en #MP1013A?: goo.gl/O8VU4 26 de nov Favorito Retwittear Responder jordi_a Jordi Adell #MP1013A ¡No te pierdas Mestres-TIC! goo.gl/93Nuh - top stories by fgpaez, diegogg, ftsaez 23 de nov Favorito Retwittear Responder jordi_a Jordi Adell Francesc Pedró en El País “La tecnología y la educación: una dosis de realismo” elpais.com/articulo/educa… #MP1013A 21 de nov Favorito Retwittear Responder
 25. 25. Altres publicacions que fa són de la seva classe, informació sobre que s’hapublicat, coses que publicar{ ell i altres coses d’import{ncia. jordi_a Jordi Adell Lectura recomendada #MP1013A: PROFESOR EN LA SECUNDARIA: "El enigma ortográfico" bit.ly/tZO38D 21 de nov Favorito Retwittear Responder jordi_a Jordi Adell ¡Els tuits de la classe #MP1013A está disponible! bit.ly/pNfMqj 23 de nov Favorito Retwittear Responder jordi_a Jordi Adell ¿Qué se tuiteó ayer en #MP1013A?: goo.gl/O8VU4 26 de nov Favorito Retwittear Responder
 26. 26. El Jordi Adell li dona importància a les TIC ja que fa varies actualitzacions ambarticles de diferents diaris. jordi_a Jordi Adell ¿Por qué las TIC no se integran en la enseñanza? Basta leer los comentarios al art. de F. Pedró en El País elpais.com/articulo/educa… 21 de nov Favorito Retwittear Responder jordi_a Jordi Adell La consellera de cultura atribueix Tirant Lo Blanc a Ausiàs March ara.cat/politica/valen… /vía @Merce_G 22 de nov Favorito Retwittear Responder jordi_a Jordi Adell Temblando: “Aguirre pide cambios en la educación mientras defiende la calidad de las escuelas católicas” publico.es/espana/408952/… 26 de nov Favorito Retwittear Responder

×