Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Folder blauwebaksteen

548 views

Published on

Folder campagne Blauwe Baksteen. Meer informatie: www.deblauwebaksteen.nl

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Folder blauwebaksteen

  1. 1. goed fundament komen Met een Meld je snel aan voor een gratis seminar op deblauwebaksteen.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Wij, Martijn Hulst en Arjan Zuurbier, zijn de Zorgbroeders. Allebei zijn we al meer dan 10 jaar actief op het snijvlak van online en zorg. Met enthousiasme en creativiteit inspireren, adviseren en begeleiden wij zorginstellingen naar resultaat op het gebied van online zorgmarketing, Gratis seminar ‘Eén steen is er geen, samen bouwen aan je online fundament’. -communicatie en hulpverlening. Wil je met ons aan de slag? www.deblauwebaksteen.nl | www.zorgbroeders.nl Heb je de blauwe baksteen bewaard? Dit is jouw bij elkaar om praktische stappen te presenteren, gratis toegangskaart tot een seminar over online ervaringen te delen en cases toe te lichten. Je fundamenten in de zorg. Medio april komen we baksteen geeft toegang voor jou en een collega. Op locatie , 2 uur, GRATIS deelname Martijn Hulst martijn@zorgbroeders.nl +31 6 31 74 34 15 Arjan Zuurbier arjan@zorgbroeders.nl +31 6 23 16 87 15 tot samenhangende online concepten.
  2. 2. Een goed online fundament… … geeft je zorgorganisatie rust en houdt je doelgericht. Vanuit een duidelijk kader start je kleine projecten, weet je welke organisatieverandering benodigd is en creëer je … kijkt naar de reis die een patiënt of cliënt maakt. samenhang in je online middelen. Wij gaan daarbij In een proces van constatering van een probleem, voor een zichtbaar én meetbaar succes. keuze voor zorginstelling tot behandeling en nazorg deblauwebaksteen.nl/zichtbaarsucces bepaal je als zorgorganisatie je focus. Wij leveren met een goede aansluiting op de klantreis succesvolle online zorgconcepten. deblauwebaksteen.nl/klantreis Van ziekenhuizen tot GGZ-instellingen tot ouderenzorgorganisaties, met onze uitgebreide ervaring in de zorg weten we wat de meerwaarde van een goed online fundament is. Als Zorgbroeders hebben we menig succesvolle basis gelegd. Wij willen jou en je collega’s daar enthousiast over maken. Daarom ons aanbod: … stelt je context en netwerk centraal. Gratis inspiratiesessie. Wij komen naar jou zorgverleners hebben ook hun wensen in online … ontwikkel je samen. Online is geen toe. Met voorbeelden uit de praktijk inspireren we Werksessie ‘De eerste stap naar jouw online fundament’. Op een leuke communicatie, service en zorg. Wij stellen de activiteit van alleen communicatie of over het bouwen aan je online fundament en hoe creatieve manier verkennen we samen met diverse doelgroepen centraal en ondersteunen ICT. Alle zorgverleners zijn betrokken. dit tot succes leidt. jou en je collega’s de klantreis van een gekozen bij de juiste prioritering. Én je doelgroepen niet te vergeten. Oudste dochters, partners, kinderen én andere deblauwebaksteen.nl/doelgroep doelgroep. We vertalen dit naar een samenhang … is gebaseerd op je eigen kracht, positionering Wij borgen deze betrokkenheid en en mogelijkheden van je zorgorganisatie. De online daarmee het succes. Na de werksessie heb je een beeld van wat een zorgconcepten zijn daarmee herkenbaar en passend deblauwebaksteen.nl/samendoen online fundament betekent en heb je een eerste bij doelstellingen. Wij kijken naar de mogelijkheden Op jouw locatie, 1 uur, GRATIS in je online middelen. richting voor jouw zorgorganisatie. van je zorgorganisatie en haar medewerkers, zodat online ook echt waarde gaat opleveren. Op jouw locatie, 3 uur, max. 8 deel- deblauwebaksteen.nl/eigenstempel nemers, nu tijdelijk € 500,- (ex btw)

×