Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Lacrimi

327 views

Published on

Published in: Technology, Business
 • Login to see the comments

Lacrimi

 1. 1. Lacrimi…
 2. 2. Faci parte dintr-o specie ce ştie sã îndure. Suferinţele altora nu o micşoreazã pe-a ta, dar nu uita cum se agaţã fiecare de şansa lui în viaţã şi cum învinge, în cele din urmã. Şi tu poţi!
 3. 3. Toate neputinţele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristeţe.
 4. 4. Omul de ieri a murit în cel de azi, cel de azi moare în cel de mâine.
 5. 5. Cuvântul durere nu începe să însemne ceva decât în momentul când reaminteşte memoriei noastre o senzaţie pe care am mai încercat-o.
 6. 6.   Suferinţa în doi, este pe jumãtate.
 7. 7.   Rãnile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea cã se acoperã, dar nu se închid; mereu dureroase, mereu gata sã sângereze când le atingi, ele rãmân în inimã vii şi deschise.
 8. 8.     Zâmbetul celui care suferã e mai dureros decât lacrimile celui care plânge.
 9. 9.   Oamenii se întâlnesc şi se cunosc. Apoi se despart. Se despart pentru cã au fãcut imprudenţa de a se cunoaşte. Se despart, dar nu se uitã.
 10. 10.     Cea mai stranie formã de a îndepãrta pe cineva este a sta lângã el şi a şti cã nu-l vei putea avea niciodatã.
 11. 11. Fiecare om are destinul sãu; singura regulã este sã-l accepte şi sã-l urmeze oriunde l-ar duce.
 12. 12. Empatie- durerea ta, în inima mea!
 13. 13. Sunt multe feluri de a frânge o inimã. Poveştile sunt pline de inimi sfãrâmate din iubire, dar ceea ce, cu siguranţã frânge o inimã este uciderea viselor ei – oricare ar fi acelea.
 14. 14. Nu mã gândesc la câtã mizerie existã, ci la câtã frumuseţe rãmâne!
 15. 15. Vieţile noastre sunt ca mersul soarelui pe cer. Chiar şi în cel mai întunecat punct stãruie promisiunea luminii care vine!
 16. 16.     Sunt douã feluri de a-ţi trãi viaţa... Unul - de a crede cã nu existã miracole. Altul - de a crede cã totul este un miracol. Albert Einstein

×