Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Casa dublin

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Casa dublin

 1. 1. LA MEVA CASA DE DUBLÍN I LA MEVA CASA DE GRANOLLERS Text Acollida Institut Carles Vallbona model
 2. 2. LA CASA DE DUBLÍN
 3. 3. LA MEVA CASA DE DUBLÍN La meva casa de Dublín era molt gran. Tenia dos pisos amb unes escales molt llargues. Les parets exteriors eren fetes amb totxanes vermelles i la teulada era negra. El jardí era petit, però estava ple d'herba i hi havia quatre arbres molt grans.
 4. 4. LA CUINA La cuina era molt gran. Tenia molts armaris i la pica i l'aixeta estaven al mig de la cuina. Hi havia un armari amb les portes de vidre. La nevera també era molt gran i de color gris. Hi havia un forn elèctric i un forn microones.
 5. 5. EL MENJADOR I LA SALA D'ESTAR El menjador era una sala molt gran, que també era sala d'estar. Hi havia una taula rectangular amb sis cadires. També hi havia una calaixera i una prestatgeria amb molts llibres. En un racó de la sala hi havia una xemenia i en dues parets hi havia penjats dos quadres molt macos. Hi havia dues finestres grans per on entrava molt de sol.
 6. 6. L'HABITACIÓ La meva habitació no era ni gran ni petita. Tenia dos llits, un normal i un altre més alt perquè a sota tenia calaixos per guardar joguines i jocs. Les parets estaven pintades de color verd clar i la porta i els mobles eren blancs. Tenia una tauleta i un escriptori on podia fer els deures i estudiar.
 7. 7. LA MEVA CASA DE GRANOLLERS
 8. 8. LA MEVA CASA DE GRANOLLERS La meva casa de Granollers és una casa adossada. No és ni molt gran ni molt petita. Té dues plantes i un garatge. Les parets exteriors són de color groc clar i té una barana de color blanc. Darrere de la casa hi ha un jardí petit.
 9. 9. LA CUINA La cuina és una mica gran. Té molts armaris amb les portes de fusta. La pica és d'acer inoxidable i està a sota de la finestra. Hi ha una taula de fusta amb quatre cadires. La nevera és de color blanc. També hi ha un forn elèctric i un forn microones.
 10. 10. EL MENJADOR I LA SALA D'ESTAR El menjador i la sala d'estar també estan junts. Hi ha una taula rectangular amb sis cadires. També hi ha un sofà de color beige amb una butaca. Davant del sofà hi ha una xemenia i damunt hi ha una prestatgeria amb llibres. Hi ha una porta de vidre molt gran que dóna a la terrassa del davant.
 11. 11. L'HABITACIÓ La meva habitació és una mica petita. Té un llit una mica alt perquè a sota té uns calaixos per guardar treballs d'altres cursos. Les parets estan pintades de color verd i els mobles són de color fusta. Hi ha un escriptori per fer els deures i estudiar i una cadira de rodes.

×