Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Gasztr~1

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Gasztr~1

 1. 1. viccek a gasztronómia világából
 2. 2. Csinos pincérnő az úri vendéghez: - Hogy kéri a tojásait, főve vagy rántva? - Simogatva. <ul><ul><ul><ul><ul><li>Pincéééééér! Itt tévedés történt! Nem fatálon, hanem porcelántálon kértem a rántott húst! </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><li>- De uram! A tévedés lehet fatális.... </li></ul>
 3. 3. - Pincér, a bécsi szeletem tiszta alkoholszagú. A pincér hátralép két lépést, majd megkérdezi: - Most is? -Ide nézzen, üzletvezető úr! Mit csinál ez a légy a levesemben?! -Ha jól látom, a mellúszást gyakorolja.
 4. 4. Hajópincér a tengeribeteghez: - Az ebédjét a kabinba kéri, vagy egyből hajítsam át a korláton? - Képzeld, haver, a minap bementem a kávéházba és kértem egy nagyon erős dupla feketét! Borzalom! - Hol itt a borzalom? - Ott, hogy erre előjött egy 130 kilós néger nő!!!
 5. 5. Két cimbora üldögél a kocsmában. Az egyik mesélni kezdi a másiknak: - A feleségem már megint nagyon haragszik rám. - Miért? - Egyik este éppen innen tartottam hazafelé, amikor jött velem szembe az utcán, és engem keresett. - És te, mit csináltál? - Elkértem a telefonszámát.
 6. 6. - Pincér! Melyik bort ajánlaná házassági évfordulóra? - Az attól függ, ünnepelni akarnak vagy felejteni? -Friss a péksütemény? - kérdezi a vendég a pincért, mielőtt a kosárba nyúlna. -Sajnos, nem tudom. Még csak három napja dolgozom itt.
 7. 7. A pincér udvariasan megkérdi a vendéget: - Hogy ízlik a sült, uram? - Mint szakértő mondom, dícséretre méltó darab. - Ön szakács? - Nem, cipész vagyok. - Éttermünk különlegessége a csiga! - dicsekszik a pincér a vendégnek. - Tudom! Tegnap az szolgált ki.
 8. 8. - Felvehetem a rendelést a vacsorára, uram? - kérdezi a pincér . - Mielőtt rendelnék, megmondaná, hogy készítik itt elő a csirkét? - Semmi különös uram, szimplán megmondjuk neki: ma este meg fogsz halni!
 9. 9. Pincér: - Mit parancsol, uram? - Mindegy, csak nagy legyen, hideg, és sok vodka legyen benne . - Na, akkor jöjjön, bemutatom a feleségem.
 10. 10. - Főúr, van panaszkönyvük? - Nincs, ez étterem, nem könyvtár!
 11. 11. Az enyhén spicces vendég magához inti a pincért: - Azt hiszem, egy kicsit sokat ittam. Hozzon valamit amitől kijózanodom. - Igen, uram - feleli a pincér - Mindjárt hozom a számlát. A vendéglőben, a pincér a vendéghez: - Uram, felakaszthatom a kabátját ? - Tőlem akár főbe is lőheti.
 12. 12. Az idő pénz - gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot. - Pincér! Micsoda piszkos csésze ez! - Piszkos? Már hatan ittak belőle, és még senki sem panaszkodott!
 13. 13. - Pincér! Kérek két tojást! Az egyik kemény legyen, a másik nyers, legyen mellette feketére égetett pirítós és ízetlen tea. - De uram, ezt a mi konyhánk így nem tudja elkészíteni! - Dehogynem. A tegnapi reggelinél is sikerült nekik...
 14. 14. - Hogyan állíthatja ön - kérdezi a főpincér a vendégtől – hogy a fogakról meg tudja ítélni a fácán korát, amikor a fácánnak nincs is foga? - De nekem még van! - feleli a vendég.
 15. 15. A vendéglős rászól az új szakácsra: - Maga azt mondja, hogy a francia idegenlégióban szolgált? - Igen, főnök, katonai szakács voltam, és kétszer sebesültem... - Maga mázlista. Csoda, hogy meg nem ölték. - Mit írt a vendég panaszkönyvbe? - kérdi az étteremvezető a pincértől. - Az égvilágon semmit... Csak beragasztotta a bécsi szeletet.
 16. 16. - Mit parancsol a kedves vendég? - Teknősbéka levesük van? - Uraságod evett már valaha teknősbéka levest? - Még sosem. - Akkor van. A vendég betér az étterembe. - Főúr ! Háromszáz forintom van, mit tud ezért a pénzért ajánlani ? - Hogy szíveskedjen átfáradni a szemközti büfébe !
 17. 17. VÉGE

×