Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sant Jordi 2014

  • Login to see the comments

Sant Jordi 2014

  1. 1. DIADA DE SANT JORDI 2014
  2. 2. Tot i que visc al Canadà Jo també hi seré per Sant Jordi
  3. 3. Perquè hi seran les meves noveŀles
  4. 4. EL SECRET DE L’ORENETA El secret de l'oreneta, s'aparta del gènere fantàstic per endinsar-se en el realisme i pouar en la memòria històrica, amb ingredients complementaris: intriga, misteri, ressonàncies de la novel·la de colla, un casalot que amaga un secret, la mirada al passat i, de rerefons, la idealització del món perdut que configura la llengua, el paisatge i la memòria dels autors . . . Passat i present s'entrelliguen sense trencaments ni sotracs ni recursos fàcils i fantasiosos que la farien increïble fins al punt que les diverses èpoques, que són els fonaments d'El secret de l'oreneta, sembla que es fusionin en una de sola, com si la memòria històrica no formés només part d'un moment determinat, sinó que va deixant rastre inesborrable en les generacions que vénen al darrere. (Extret de "La memòria de l'oreneta", Andreu Sotorra, Avui+ Cultura, 7 de juliol del 2011)
  5. 5. MÉS ENLLÀ DEL SOMNI Shaudin crea un univers . . . amb una ostentació imaginativa increïble. Pouant en el conjunt de tòpics i llocs comuns de la tradició, la novel·la esdevé un immillorable exercici creatiu. Shaudin dóna vida a una sèrie de territoris i personatges d’allò més variats i originals, plens de matisos, de caràcter, de tendresa. Les seves descripcions són acurades i intenses, molt ben pensades, magistralment lligades . . . Més enllà del somni és tan sols el primer lliurament d’una nissaga que s’endevina trepidant . . . Però Més enllà del somni és quelcom més que una novel·la d’aventures. Shaudin ha confegit, amb delicadesa i intel·ligència, un magnífic al·legat a favor de la integració, de l’enteniment entre els pobles, de la comunicació, de l’acceptació, de la necessitat urgent de comprensió. (Extret d’El fil d’Ariadna, Anna Maria Villalonga, 25 d’octubre de 2010)
  6. 6. PERDUTS A L'ALTRE MÓN La lectura de Més enllà del somni em va encisar i l'encanteri ha continuat amb Perduts a l'altre món. Només començar, a les primeres planes, us adonareu que la descripció de la tempesta és portentosa. Els moviments del vaixell i les accions dels nautes són completament versemblants, tant que el mateix lector naufraga amb ells. Personalment em recordà algunes pàgines de "Les aventures d'Arthur Gordon Pym", d'Edgar Poe . . . I això només és al principi. Més endavant, "Perduts a l'altre món" ens mostra un seguit de situacions diverses que . . . ens fan reflexionar i pensar sobre questions i actes senzills, quotidians, però que defineixen la nostra manera de ser. Reprenent els personatges (i també de nous) que ja coneixíem de "Més enllà del somni", la Shaudin continua treballant-los amb escreix, definint-los amb personalitats ben dibuixades; cadascú reacciona de manera diferent en una mateixa situació, cosa que ens mostra la versemblança del món creat (o descobert) per l'autora. (Extret d'Emili Gil, autor de Tenebra, Llibres per llegir, 8 de febrer de 2014)
  7. 7. On els trobareu Al cor del barri de Sants Barcelona Llibreria Montseny Carrer del Guadiana 46 (cantonada amb Ferreria) Prop de l'estació Plaça de Sants (línies 1 i 5) Telèfon 934 22 98 16 http://llibreriamontseny.com/
  8. 8. FELIÇ SANT JORDI!!!

×