Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Engaging Customers Before

305 views

Published on

 • If you need your papers to be written and if you are not that kind of person who likes to do researches and analyze something - you should definitely contact these guys! They are awesome ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Engaging Customers Before

 1. 1. Engaging Customers Before They Walk on the Lot
 2. 2. L’estudi examina els processos i recursos que ajuden als compradors d’automòbils a decidir-se sobre quins concessionaris visitar i finalment realitzar la compra.
 3. 3. L’estudi examina els processos i recursos que ajuden als compradors d’automòbils a decidir-se sobre quins concessionaris visitar i finalment realitzar la compra. La compra del teu proper cotxe començará on-line
 4. 4. L’estudi examina els processos i recursos que ajuden als compradors d’automòbils a decidir-se sobre quins concessionaris visitar i finalment realitzar la compra. La compra del teu proper cotxe començará on-line - Els dies els quals podies contar en vendre els teus productes als consumidors més propers al teu concessionari s’han acabat.
 5. 5. L’estudi examina els processos i recursos que ajuden als compradors d’automòbils a decidir-se sobre quins concessionaris visitar i finalment realitzar la compra. La compra del teu proper cotxe començará on-line - Els dies els quals podies contar en vendre els teus productes als consumidors més propers al teu concessionari s’han acabat. -Actualment, els nous consumidors estan disposats a desplaçar-se distancies de fins a 30km aprox. per tal de cercar el seu concessionari ideal.
 6. 6. L’estudi examina els processos i recursos que ajuden als compradors d’automòbils a decidir-se sobre quins concessionaris visitar i finalment realitzar la compra. La compra del teu proper cotxe començará on-line - Els dies els quals podies contar en vendre els teus productes als consumidors més propers al teu concessionari s’han acabat. -Actualment, els nous consumidors estan disposats a desplaçar-se distancies de fins a 30km aprox. per tal de cercar el seu concessionari ideal. - El 88% dels potencials compradors fan recerca dels diferents concessionaris de cotxes abans de anar-hi personalment.
 7. 7. L’estudi examina els processos i recursos que ajuden als compradors d’automòbils a decidir-se sobre quins concessionaris visitar i finalment realitzar la compra. La compra del teu proper cotxe començará on-line - Els dies els quals podies contar en vendre els teus productes als consumidors més propers al teu concessionari s’han acabat. -Actualment, els nous consumidors estan disposats a desplaçar-se distancies de fins a 30km aprox. per tal de cercar el seu concessionari ideal. - El 88% dels potencials compradors fan recerca dels diferents concessionaris de cotxes abans de anar-hi personalment. -El procés de compra, per tant, comença des de casa, on les forces de vendes dels concessionaris mai hi són presents.
 8. 8. L’estudi examina els processos i recursos que ajuden als compradors d’automòbils a decidir-se sobre quins concessionaris visitar i finalment realitzar la compra. La compra del teu proper cotxe començará on-line - Els dies els quals podies contar en vendre els teus productes als consumidors més propers al teu concessionari s’han acabat. -Actualment, els nous consumidors estan disposats a desplaçar-se distancies de fins a 30km aprox. per tal de cercar el seu concessionari ideal. - El 88% dels potencials compradors fan recerca dels diferents concessionaris de cotxes abans de anar-hi personalment. -El procés de compra, per tant, comença des de casa, on les forces de vendes dels concessionaris mai hi són presents. -La gran majoría dels consumidors es passen més d’una setmana fent recerca.
 9. 9. La major part de l’activitat de pre-compra es dona on-line! Els compradors veuen la web com una extensió de la força de vendes!
 10. 10. La major part de l’activitat de pre-compra es dona on-line! Vas fer alguna de les següents activitats abans de visitar el concessionari? Els compradors veuen la web com una extensió de la força de vendes!
 11. 11. La major part de l’activitat de pre-compra es dona on-line! Vas fer alguna de les següents activitats abans de visitar el concessionari? 0 10 20 30 40 50 Observar els models de cotxes disponibles al concessionari Explorar si el concessionari té pàgina web Buscar comentaris on-line sobre el concessionari Trucar per saber quins cotxes tenen disponibles Revisar anuncis als diaris per tal d’obtenir més info sobre l’empresa Els compradors veuen la web com una extensió de la Fer servir les pàgines grogues per buscar el concessionari força de vendes!
 12. 12. De quina manera vas utilitzar els cercadors en el procès de recerca del concessionari? 0 10 20 30 40 50 Saber quants concessionaris estan aprop d’on visc Buscar l’adreça i la informació de contacte Informar-me sobre marques i models Buscar comentaris d’altres compradors sobre l’empresa Informar-me si tenen en stock el model que m’interessa Buscar si el concessionari té alguna oferta especial Tenir una primera idea del concessionari El 79% dels enquestats utilitzen els cercadors per localitzar el seu concessionari ideal
 13. 13. Els “brand advocates” són consumidors que defensen la marca i resulten més rellevants a l’hora d’influenciar als potencials compradors. Mitjançant el boca-orella poden resultar molt eficients a l’hora de comunicar els diferents atributs de la marca o del concessionari en concret. el 46% dels consumidors visiten el el 34% influencien a amics concessionari gràcies a les o familia per realitzar la recomenacions d’un compra a un concessionari “brand advocate” en concret.

×