Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
11.6.
   El vot femení
      11.7.
El triomf del Front Popular
1. El triomf de les dretes. Alguna
         relació amb el vot femení?
Eleccions
            Vot femení...
2. Les eleccions de febrer el 1936
Esquerres      Front      - Amnistia política (fets d'octubre).
catalanistes...
3. El Front Popular
Acció de govern:
- Amnistia
- Obligà a les empreses a recontractar els obrers acomiadats pels fets
del...
Catalunya     - Restabliment Generalitat i institucions.
         - Lluís Companys president pel Parlament.
 ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

of

11 6 El Vot Femení 11 7 El Triomf Del Front Popular Slide 1 11 6 El Vot Femení 11 7 El Triomf Del Front Popular Slide 2 11 6 El Vot Femení 11 7 El Triomf Del Front Popular Slide 3 11 6 El Vot Femení 11 7 El Triomf Del Front Popular Slide 4 11 6 El Vot Femení 11 7 El Triomf Del Front Popular Slide 5
Upcoming SlideShare
30 Cat AutòN I Aleix
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1 Like

Share

Download to read offline

11 6 El Vot Femení 11 7 El Triomf Del Front Popular

Download to read offline

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

11 6 El Vot Femení 11 7 El Triomf Del Front Popular

 1. 1. 11.6. El vot femení 11.7. El triomf del Front Popular
 2. 2. 1. El triomf de les dretes. Alguna relació amb el vot femení? Eleccions Vot femení Es considera novembre 1933 que provocà el Historiografia triomf de dretes posterior Dones conservadores i Vot femení no influenciades fou el causant per l'Església de la victòria de les dretes
 3. 3. 2. Les eleccions de febrer el 1936 Esquerres Front - Amnistia política (fets d'octubre). catalanistes d'Esquerres - Restabliment Estatut, Generalitat i Llei de Contractes de Conreu. Dretes CNT no Dretes President República: catalanistes participà però espanyoles Azaña. no feu boicot a Cap de govern: Front Català la coalició. Santiago Casares Bloque Nacional Quiroga d'Ordre Nomes republicans Eleccions febrer Front Popular (48% vots) esquerrans amb del 1936 Dretes (46,5% vots) suport dels Centre (5,4% vots) socialistes i altres. Catalunya: Front d'Esquerres (59% vots) (41/54 diputats) Font d'Ordre (41% vots) (13/54 diputats)
 4. 4. 3. El Front Popular Acció de govern: - Amnistia - Obligà a les empreses a recontractar els obrers acomiadats pels fets del 34 - Aprovació estatuts gallec i basc Rebuig de la situació - Reinici del procés reformista per les dretes i la Falange Espanyola CNT defensa el Vagues en fomenta un clima de radicalisme (igual demanda de crispació i amb la que el socialisme millors condicions dialèctica de punys i i el PCE) laborals i els pistoles de José joranlers Antonio Primo de ocuparen terres Rivera, el falangistes fan patrulles que actuares amb violència contra les esquerres.
 5. 5. Catalunya - Restabliment Generalitat i institucions. - Lluís Companys president pel Parlament. - Llei de Contractes de Conreu entrà en vigor. - ERC moderada. - La Lliga centrista. - Ambdós predisposat a consolidar l'autonomia catalana. - Clima de crispació no tan fort com a l'Estat. 4. Cap al cop d'Estat Govern canvià destinacions Clima violent Conspiració militar generals colpistes (Franco afavoria als amb poca força fins a les Canàries, Mola a colpistes l'addició del general Navarra i Goded a les antirepublicans Mola (sublevació Balears) guarnicions, sobretot Suport als colpistes: Dreta, les de Madrid i BCN i La dreta matà feixisme italià i nazisme protagonisme Legió a Castillo i alemany (suport econòmic i de Franco a l'Àfrica) l'esquerra militar). matà a José Inici de la sublevació al Marroc (17 juliol) que Calvo Sotelo. marcà l'inici de la Guerra Civil Espanyola (36-39)
 • achraff97

  Feb. 14, 2016

Views

Total views

970

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

5

Actions

Downloads

15

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×