Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
El Guernica Pablo Picasso
 
Anàlisi material: Tècnica: Oli
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Models i influències (estil): MODELS: La seva estructura formal recorda la d'un dels frontons Del Temple de Zeus a Olímpi...
 
 
 
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

of

El Guernica Pablo Picasso Slide 1 El Guernica Pablo Picasso Slide 2 El Guernica Pablo Picasso Slide 3 El Guernica Pablo Picasso Slide 4 El Guernica Pablo Picasso Slide 5 El Guernica Pablo Picasso Slide 6 El Guernica Pablo Picasso Slide 7 El Guernica Pablo Picasso Slide 8 El Guernica Pablo Picasso Slide 9 El Guernica Pablo Picasso Slide 10 El Guernica Pablo Picasso Slide 11 El Guernica Pablo Picasso Slide 12 El Guernica Pablo Picasso Slide 13 El Guernica Pablo Picasso Slide 14 El Guernica Pablo Picasso Slide 15 El Guernica Pablo Picasso Slide 16 El Guernica Pablo Picasso Slide 17 El Guernica Pablo Picasso Slide 18 El Guernica Pablo Picasso Slide 19 El Guernica Pablo Picasso Slide 20 El Guernica Pablo Picasso Slide 21 El Guernica Pablo Picasso Slide 22 El Guernica Pablo Picasso Slide 23 El Guernica Pablo Picasso Slide 24 El Guernica Pablo Picasso Slide 25 El Guernica Pablo Picasso Slide 26 El Guernica Pablo Picasso Slide 27 El Guernica Pablo Picasso Slide 28
Upcoming SlideShare
Guernica 4ºC
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1 Like

Share

Download to read offline

El Guernica Pablo Picasso

Download to read offline

El Guernica de Picasso amb uns canvis i millores afegides.
Anàlisi complet per a qualsevol alumne de 2n de Batxillerat que faci Història de l'Art.

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

El Guernica Pablo Picasso

 1. 1. El Guernica Pablo Picasso
 2. 3. Anàlisi material: Tècnica: Oli
 3. 25. Models i influències (estil): MODELS: La seva estructura formal recorda la d'un dels frontons Del Temple de Zeus a Olímpia i l'acumulació de personatges en el Caos present al barroc, i també dels grans quadres històrics del Romanticisme. També models directes, com La matança dels Innocents (Guido Reni). També a obres com Somni i mentida de Franco o La Minotauromàquia en la qual es veuen el cavall, el colom, el toro i el llum.
 • horner772

  Jun. 11, 2013

El Guernica de Picasso amb uns canvis i millores afegides. Anàlisi complet per a qualsevol alumne de 2n de Batxillerat que faci Història de l'Art.

Views

Total views

3,696

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

255

Actions

Downloads

100

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×