Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Rugăciune.Mihai Eminescu.(Averio.n.p)

262 views

Published on

Cine nu s-a rugat vreodata puterii divine, sfinților sau Fecioarei Maria, cea care mijlocește ruga omului în fața Dumnezeului nostru crestin?

Frumoasa „Rugăciune” a lui Mihai Eminescu, am interpretat-o în felul meu, ca rugă pentru voi, cei care citiți aceste rânduri și urmăriți diaporama ce-i este dedicată.

Poezia „Rugăciune”a fost recitată în limba română de către Papa Ioan Paul al II-lea, în anul 1999, în Piața Sfântul Petru de la Vatican, înainte de a efectua vizita în România.

Published in: Spiritual
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Rugăciune.Mihai Eminescu.(Averio.n.p)

  1. 1. „Noi ce din mila Sfântului Facem umbră pământului, Rugămu-ne'ndurărilor, Luceafărului mărilor. Ascultă-a noastre plângeri, Regină peste îngeri; Din neguri te arată, Lumină dulce, clară, O, Maică Preacurată Și pururea Fecioară, Marie! Crăiasă alegându-te, Îngenunchem rugându-te Înalță-ne, ne mântuie Din valul ce ne bântuie. Fii scut de întărire Și zid de mântuire. Privirea-ți adorată Asupră-ne coboară, O, Maică Preacurată Și pururea Fecioară, Marie!” Poezia „Rugăciune” a lui Mihai Eminescu, a fost recitată în limba română de către Papa Ioan Paul al II-lea, în anul 1999, în Piața Sfântul Petru de la Vatican, înainte de a efectua vizita în România.
  2. 2. Averio 13@yahoo.com Foto & text, net. 17.Ianuarie. 2017 Cu iubire, mamei mele. „Ave Maria”

×